Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.08.2016 19:19 - Къде се произвеждат реакторите за АЕЦ "Белене"?
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 5990 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Заводският комплекс, където става такова производство (не е сигурно дали беленските реактори някога са започвали да ги произвеждат?) се намира много близо до Санкт Петербург, само на няколко километра юго-източно от старата столица на Русия. 
За по-добър преглед и прочит, най-вече на географските координати, кликнете с мишката върху долните снимки.

image

Така изглежда входа за персонала. От дясно на снимката се вижда жълто-оранжева сграда, която представлява администрацията на заводския комплекс. В центъра на снимката виждате две руски труженички как бодро крачат, за да заемат работните си места и да започнат шлайфането на реактор №1 за АЕЦ "Белене".
За да не си помислите, че се шегувам с вас ще ви дам няколко жокера. В долния десен ъгъл на снимката пише, че тя е направена през месец май 2013-та година. Сподед настоящият министър енерГЕПИка поръчката на реакторите (два на брой) е направена още през месец ноември 2008-ма година, от приятелчето на Р.Овч. Любомир Велков. Пак в долния десен край на снимката можете да разчетете географските координати на земното кълбо, които показват в коя точно точка на планетата е направена въпросната и снимка и по тях да я откриете, за да не се съмнявате, че аз съм я скалъпил, за да ви забавлявам. Единственото нещо, което съм добавил към оригиналната снимка е рекламния банер от уеб-страницата на заводския комплекс, на който си личи, че той е на почти 300 (триста) годишна възраст. Личат и други неща, но сега да не ви занимавам.

image

Друг служебен вход на иначе огромния заводски комплекс. Показвам ви го заради хангара в дясно на снимката и в случай, че се задейства схемата "Пробутват ни счупен ядрен реактор". Тогава счупения белоруски реактор ще бъде складиран там, докато пристигнат българските "експерти", за да го припознаят като наш и много желан. А като го платим и ни го доставят Бойко Борисов ще го инсталира в Музея на комунизма, както вече два пъти ни се закани. Не е нужно и да се пазят от дупките и локвите пред входа, по време на транспорта. Той все едно никога няма да заработи.

Вчера в "Мистериите на счупения реактор в АЕЦ "Беларус"" ви казах, че въпросния заводски комплекс се намира на само 140 километра от руския град Велеики Новгород, през който е преминал обявения за счупен вече реактор, за АЕЦ "Беларус". Всеки който реши да се възползва от услугите на Google Earth или Google Maps може да се убеди в достоверноста на тази констатация.

И за финал само ви обръщам внимание, че вече цели СЕДЕМНАДЕСЕТ ДЕНОНОЩИЯ "Къде е министър енерГЕПИка Теменужка Петкова?". Този факт засилва подозренията, че тя работи по въпроса за запълването на хангара, от втората снимка, със съдържание?

Георги Котев



Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9833161
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031