Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.10.2011 16:34 - 'Сирия не е паднала още...' Началото на края на играта в Близкия Изток
Автор: planbg Категория: Политика   
Прочетен: 4679 Коментари: 0 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"... Чакайте, Сирия не е паднала още..." - това отговорила великата българска пророчица Ванга преди около две десетилетия на въпрос кога ще започне третата световна война.

Днес "падането" на Сирия е само въпрос на време. Нямаме нужда от предсказанието на Ванга, за да си представим как ще изглежда сгромолясването на режима на Асад и какви ще са последствията за Близкия Изток и по-специално за "единствената демокрация в региона" и неподражаем образец за спазване на човешките права- държавата Израел: Сирия заплашва, че при намеса на НАТО напада Израел 05.10.2011, 06:35 (обновена 05.10.2011, 06:44)
news.bg

 

Сирийският президент Башар Асад заплаши, че ще нападне Израел, ако НАТО нанесе удар срещу Сирия, предаде агенция „Новости".

По думите му, за не повече от 6 часа на Голанските възвишения може да бъдат прехвърлени стотици ракети и снаряди, които да бъдат изстреляни срещу Тел Авив.

Според иранската агенция Fars., предупреждението е отправено на среща между Асад и турския министър на външните работи Ахмед Давутоглу. Не се уточнява кога се е състояла срещата. Според други източници обаче заплашителното изявление е направено на 9 август в Дамаск, след като Давутоглу е предал на Асад, че международната общност ще предприеме мерки срещу Сирия, ако продължи да потушава със сила антиправителствените протести.

Освен това сирийският президент е заплашил, че страната му ще атакува американските военни кораби в Персийския залив. Наред с това е призовал ливанската терористична групировка „Хизбула" да започне масиран ракетен обстрел срещу Израел.

************************************************************************************************


Съдейки по агресията, излъчвана непрестанно от Тел Авив, очевидно е, че ционисткият режим не се притеснява особено от конфронтация по всичките си граници, по въздух и по вода. Социологическите проучвания показват, че мнозинството от израелците са настроени по-скоро войнствено спрямо съседите си, явно твърдо уверени във военното могъщество на страната си. Израелският бизнес обаче има едно наум и масово изкупува земеделски земи, строи молове и затворени комплекси в България и други страни от Изт. Европа. Когато обикновените евреи вече съжалят за подкрепата си за крайнодесните "ястреби" Нетаняху, Либерман и сие, предвидливите еврейски бизнесмени услужливо ще им предложат ол-инклузив настаняване за постоянно в милата ни Родина...

Тогава вече с чисто сърце ще можем да прекръстим България на Катуница...









Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planbg
Категория: Политика
Прочетен: 207426
Постинги: 15
Коментари: 189
Гласове: 72
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031